fbpx

Start hier

Of je nu dagelijks op een podium staat of elke ochtend een soloconcert in de douch geeft, bij Zangles met Maggie ligt de focus bij jou als zanger.

Als vocal coach en koorleider is het mijn passie om dagelijks met zangers te werken die nóg beter willen leren zingen. Deze passie deel ik graag met jou, ik kijk er naar uit om samen te werken aan je zangtechniek, podiumprésence, repertoire en zoveel meer! Let’s get started!

3 stappen om je zangtocht te starten:

Stap 1: Join the club!

Join the club en krijg elke week een cadeautje in je mailbox! Soms eens een zangtip, soms een muzikale wijsheid (of een ferme aanmoediging om je zangtocht verder te zetten). Geen spam, alleen maar waardevolle (en leuke) informatie!

Je eerste cadeautje is mijn Ultieme Opwarming. Met deze pdf en mp3 warm je je stem op een gezonde, snelle en efficiënte manier. Oh, en heb ik je al gezegd dat je die helemaal gratis krijgt? Klik hieronder en download hem nu! ??

Stap 2: Veeeel inspiratie opdoen

Hieronder vind je mijn populairste blogposts zodat je er zelf niet achter moet zoeken. Veel plezier!

Je stem snel en efficiënt opwarmen met de Ultieme Opwarming

5 gewoontes die je een betere zanger maken

Back to the Basics: de juiste ademhaling gebruiken bij het zingen

Stap 3: Laat van je horen!

Wordt lid van onze gesloten facebook groep en neem deel aan alle interessante conversaties over zingen en performen.

De groep is gemaakt om met andere zangers te brainstormen, elkaar feedback geven en samen al je (zang)zorgen van de kaart te vegen.

Welkom bij de leukste zangfamilie!