fbpx

Leren zingen met Maggie

Zing jij ook in de douche, auto of kortweg: altijd en overal?
Wil je op je eigen tempo nóg beter leren zingen?
Ben je nieuwsgierig en wil je alles te weten komen over de stem?

Dan ben ik heel blij dat je hier bent!

Mijn naam is Magalie (“Maggie” voor de vrienden) en ik ben hier om je nóg beter te leren zingen!
Of je nu meer emotie in je lied wilt leren steken, hoger wilt leren zingen of durven improviseren, iedere week gaan we samen aan de slag om al je muzikale uitdagingen te overwinnen.

“Vanuit mijn perspectief is Magalie bijzonder energiek, inspirerend en onuitputtend gedreven. Deze karakteristieken maakt haar een bron van energie waar iedereen deel van wilt uitmaken. ” – Estelle

Mijn zangtraject

Mijn muzikale tocht begon in de Kunsthumaniora Brussel, vervolgens in de San Fransisco Academy of Art en eindigde in The Academy of Contemporary Music in Guildford, Engeland. 

Mijn passie voor de stem, zingen en harmonie groeide steeds meer. Dit wou ik met iedereen om mij heen delen. Iedereen die graag samen zingt, iedereen die meer over zijn/haar stemgebruik wilt leren en dit ongelimiteerd. 

Zo ontstond Maggie’s Melody. Een plaats waar iedereen naar hartlust kan zingen, kan leren zingen en kan samen zingen.

Samen zingen

Privé zanglessen zijn niet voor iedereen even toegankelijk. Wekelijkse zanglessen combineren met een drukke levensstijl kan snel een rede zijn om je grote passie op de achtergrond te laten verdwijnen. Daarom bestaat zanglesmetmaggie.be. Hier kan je op je eigen tempo de capaciteiten van je stem ontdekken. Geen stress, geen drukte, alleen zingen en pure ontspanning.

“Magalie, je voelt de personen rond je goed aan en weet wat ze nodig hebben om zichzelf te overtreffen.
Dit zorgt ervoor dat jij de mensen naar een hoger niveau kan tillen.” – Lise

Voel je het ook al kriebelen om samen te zingen? Kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Begin alvast met een stevige zangopwarming!