fbpx

Als zanger écht het verschil maken

Hoe kan je als zanger het verschil maken? Zowel voor je luisteraar als voor jezelf en je omgeving? Dat kom je in de aflevering van vandaag te weten met special guests Edwin en Anniek!

Als vocal coach is het een eer om samen te werken met de meest fantastische zangers! Vaak hoor ik dan ook hun prachtige verhalen over hoe zingen hun leven helemaal heeft veranderd.

Ikzelf vind het super inspirerend om deze verhalen te horen. En natuurlijk wil ik dat ook graag met je delen zodat jij ook inspiratie kunt halen uit deze verhalen en je gemotiveerd blijft om je grenzen te blijven verleggen. Want is dat niet het belangrijkste? Dat we als zanger en persoon blijven groeien? Ons blijven ontwikkelen?

In de aflevering van vandaag hoor je het verhaal van Edwin en Anniek en hoe het zingen hen heeft geholpen om écht een verschil te maken in andermans leven. Zingen is ook voor hen meer dan enkel “zingen”. In deze aflevering hoor je onder anderen:

 • Wat je kan doen om succes te ervaren (10:13)
 • Hoe je podiumangst kunt overwinnen (10:51)
 • Wat je muzikaal verhaal delen voor je luisteraar kan betekenen (14:50)
 • Wat vocal coaching voor je kan betekenen (18:52)
 • Hoe de mentaliteit van een “vakman” je kan helpen om nog beter te zingen (21:00)
 • Wat je kan doen om als zanger écht het verschil te maken (22:40)
 • Hét ingrediënt om niet te falen (26:30)
 • Hoe je kan omgaan met feedback, kritiek en commentaren (28:50)

Pssst: kom je graag meer te weten over omgaan met feedback en kritiek? Check dan zeker deze video!

 • Wat je kan doen om je verder te ontwikkelen als zanger (35:00)
 • Waarom zangtechniek zo belangrijk is (38:00)
 • En nog zoveel meer!

Ik hoop dat je geniet van Edwin en Anniek hun verhaal!

Wil je graag meer te weten komen over Edwin en Anniek? Hier leer je ze beter kennen:

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCk4E5G7tm9DwTp8IP_yOzXw

Facebook: @EdwinenAnniek

Info & boekingen: Edwinelskens@telenet.be

Klaar om de transformatie van “onwetende” naar “zelfzekere” zanger mee te maken? Op 10 februari 2022 gaat de Zelfzekere Zanger Bootcamp door! Hét (online) event voor gepassioneerde zangers die zich verder willen ontwikkelen (en ja, het is gratis!). Meld je aan op de wachtlijs om als eerste te weten te komen wanneer je je kan aanmelden voor dit uniek evenement 👇🏻

Maak je graag deel uit van de leukste zangfamilie op facebook? Meld je aan voor onze gesloten facebook groep!

2 thoughts on “Als zanger écht het verschil maken

 • Annelies Pronk-Verboom

  Dank Maggie voor alle mooie informatie!
  Ik zing sinds kort, in Nederland, bij een zangcoach. Daar zing ik eigenlijk steeds alleen maar liedjes van bekende zangers. Ik heb niet het idee dat ik veel vooruitgang boek. Ik heb wel pas drie lessen gehad en zing “gewoon “ voor mijn eigen stemontwiikeling, meer niet eigenlijk.
  Is dit wel een goede manier? Of heb je tips die ik kan bespreken. Anders stop ik ermee en ga ik jouw online lessen volgen.
  Dankjewel alvast.
  Vriendelijke groet,
  Annelies

  • M8ggie8

   Dag Annelies, heel erg bedankt voor je berichtje! Om op je vraag een antwoord te geven: hoe ik het zie, is het vooral belangrijk wat je zelf uit de zanglessen wilt halen. Wil je graag groeien als zanger? Of is zingen voor je plezier genoeg? Duidelijkheid over je intentie gaat je keuze hier veel makkelijker maken. Hoe je dan lessen kunt volgen (online, in persoon, via een cursus,…) is eigenlijk bijzaak. Wat belangrijk is, is de uitkomst die het je kan geven. Ik hoop dat dit je verder helpt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *